Dues donacions amplien el fons municipal del MUMA d’Alzira

0
1125
Imatge de les obres donades a Alzira

Es tracta d’obres dels artistes locals Isabel Matoses i Antonio Espinar, un panell ceràmic i un quadre a l’oli respectivament

Una de les activitats realitzades al MUMA per tal de commemorar el Dia Internacional dels Museus ha sigut la presentació de les dos últimes donacions al patrimoni local.

L’alzirenya Virtudes Grau ha donat un panell ceràmic emmarcat, de l’artista local Isabel Matoses Belsa, que representa un oculista d’època en un mercat tradicional. L’obra consta de 56 peces policromades, de les quals una sanefa de 26 taulells amb flors a manera de garlanda emmarquen l’escena central de caràcter etnològic.

Per altra banda, el pintor Antonio Espinar Urbano ha fet entrega del quadre pintat a l’oli ‘Río Júcar por las murallas’ (2016), procedent de l’última exposició ‘Dos pueblos y un pintor’, realitzada al març de l’any passat en la Casa de la Cultura.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, agraïx la sensibilitat dels ciutadans per cedir al patrimoni local les seues obres “d’esta manera passen a ser un bé de totes i tots ajudant a preservar la nostra història i costums per a generacions vinents”.

Les dos obres passen a formar part dels fons municipals i podran ser contemplades en el vestíbul del MUMA fins al proper diumenge 3 de juny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here