Dos rescats amb dron a dos grups de banyistes a Sagunt en un dia


0
1321
Imatge d'un dels rescats realitzats a Sagunt

Els socorristes i el dron rescaten banyistes en la platja de Port de Sagunt que no podien eixir de l’aigua a causa del corrent

Els socorristes i el dron de salvament van rescatar ahir, dimecres 15 d’agost, dos grups de banyistes en dos actuacions. Estes intervencions van tindre lloc a l’altura del punt accessible de la platja del Port de Sagunt, en la qual onejava la bandera groga, i van ser provocades pel corrent.

Al voltant de les 13.45 hores, un xiquet va alertar els socorristes que hi havia un grup de persones en l’aigua que semblava estar en problemes. El dron va ser el primer a arribar i, efectivament, hi havia un grup de 5 persones a les quals els havia arrossegat el corrent i no podien eixir pel seu propi peu. Tot seguit, el dron va llançar un flotador que els va permetre aguantar fins que de seguida van arribar els socorristes.

Més tard, sobre les 15.30 hores, un altre grup de banyistes també va tindre problemes causats pel corrent i van ser rescatats pels socorristes. En tots dos casos, en arribar a la vora no van necessitar assistència mèdica.

Tot açò va ser possible per la coordinació entre la Policia de Platges, els socorristes i el servici del dron de salvament.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here