Dos policies municipals de Sueca salven la vida a una xiqueta de dos anys

0
331
Els agents, junt a la xiqueta i el seu pare

La xiqueta es va ennuegar i els pares van demanar ajuda als veïns en veure que la menor es trobava en una situació crítica

La Policia Local de Sueca va rebre aquest dijous a la vesprada, sobre les 17 hores, un avís que una xiqueta de dos anys romania inconscient i en estat de rigidesa als braços del seu pare qui, plorant, va eixir al carrer per a demanar ajuda. Tot sembla indicar que la xiqueta es va ennuegar i, després d’observar els seus pares que es trobava en una situació crítica, van demanar auxili desesperadament als ciutadans que van trobar al carrer.

Dos veïns de Sueca van telefonar de seguida a la Policia. Immediatament es van personar dos agents els quals van prendre a la menor en braços i li van realitzar maniobres de primers auxilis a les quals va reaccionar positivament esclafint a plorar. Després del feliç desenllaç, els agents van tranquil·litzar als pares i van sol·licitar la presència d’un Suport Vital Bàsic que va traslladar a la xiqueta a l’Hospital de la Ribera.

“Una vegada més, queda demostrada la professionalitat i la important labor que realitza la nostra Policia Local, sempre al servei dels ciutadans. Vull felicitar els dos agents que van aconseguir reanimar a la xiqueta, així com a tot el cos de la Policia Local de Sueca per la seua labor diària en benefici dels nostres ciutadans i ciutadanes”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here