Dos membres de JovesPV-Compromís de la Vall d’Albaida escollits per al consell nacional

0
404
Nico Calabuig
Nico Calabuig

El passat cap de setmana JovesPV-Compromís va celebrar el seu primer congrés, en el qual es van escollir els membres dels òrgans de govern per als dos pròxims anys. En esta cita la Vall d’Albaida va aconseguir dos presentants per a la coordinadora nacional, amb la presència de l’ontinyentí Nicolau Calabuig, portaveu comarcal de Compromís, i l’ollerià Vicent Pons, en formar part de la candidatura Avancem, guanyadora amb el 62% del vot, front a la llista de Som País, amb el 38% dels sufragis.

A més Paloma Alberola (Ontinyent) va resultar escollida com a representant de les joventuts al Consell General de Compromís, màxim òrgan de la coalició, Cristina Biosca (Fontanars dels Alforins) va ser triada membre de la Comissió de Transparència i Garanties, i Aina Benavent (Quatretonda) i també Vicent Pons van ser escollits membres del Consell Nacional del Bloc.

D’esta manera, des del col·lectiu de JovesPV-Compromís de la Vall d’Albaida, la secretària comarcal Paloma Alberola ha volgut destacar “el gran reconeixement a la tasca dels joves compromesos de la Vall d’Albaida per part dels companys i companyes de tot el país, ja que som un dels col·lectius comarcals més nombrosos i dinàmics de tota l’organització”. Per tant, el pes polític de la comarca dins de Compromís va en augment, donats els resultats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here