Dos detinguts a Xàtiva que transportaven un generador de llum furtat

0
1429
Imatge del generador robat

La Guàrdia Civil deté a dos homes in fraganti mentre transportaven en el seu vehicule un generador de llum sostret en Xativa

Dos homes han sigut detinguts a Xàtiva en ser sorpresos in fraganti per la Guàrdia Civil mentre transportaven efectes sostrets en una caseta de camp en.

Aquesta actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Xativa, va tenir lloc quan aquestes persones que es dirigien a una xatarreria van ser interceptades pels agents.
Els agents van identificar als ocupants del vehicule i van observar que en el seu interior es trobaven efectes que aquestes persones no podien acreditar la seua legal procedència.
Entre aquests objectes es trobaven un generador de llum i diversos suports de plaques solars, una vegada els agents van realitzar els corresponents esbrinaments van comprovar que aquests efectes havien sigut sostrets en una caseta de camp de Xàtiva.

Els efectes intervinguts van ser retornats al seu legítim propietari. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció n. 2 de Xativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here