Dos detinguts a Sagunt per casos de violència masclista i violència familiar

0
1220
Policia Nacional

En el primer dels casos de Sagunt el detingut amenaçava a la seua ex parella amb un ganivet, en el segon hi hauria implicada la detenció d’un menor

La Policia Nacional ha realitzat dues detencions a Sagunt, la primera la d’un jove per amenaçar a la seua ex parella, i una segona detenció per violència dins de l’àmbit familiar.

El primer dels agents de la Policia Nacional van detindre a un jove de 26 anys com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i danys, després de pel que sembla causar danys en el vehicle de la seua ex parella, en el qual s’havia refugiat, mentre l’amenaçava de mort a ella i a la seua família. Els agents van intervenir un ganivet d’uns 11 centímetres de fulla.

Els fets van ocórrer la vesprada del passat dissabte quan els agents van ser requerits perquè acudiren a un carrer de Sagunt on a una dona li havien causat danys en el seu vehicle. Els policies van acudir immediatament al lloc i van localitzar a una jove plorant, nerviosa i en un agitat estat d’ansietat, al costat d’un vehicle visiblement danyat. El cotxe tenia els dos retrovisors trencats, despenjats del seu lloc i amb els espills fracturats, a més del recobriment del far davanter esquerre trencat.

Els agents van esbrinar que el sospitós hauria estat manant missatges de text a la seua ex parella perquè se n’anaren de festa junts, a més d’altres missatges amenaçadors contra ella i persones del seu entorn. El sospitós hauria amenaçat de mort, així com amb cremar cotxes i rajar les rodes dels seus familiars. Instants després hauria acudit als voltants del domicili de la seua ex parella, per a continuar amb les seues amenaces arribant-li a mostrar pel que sembla, un ganivet que portava en els seus pantalons.

La víctima es va refugiar a l’interior del seu cotxe i va tractar d’anar-se, però el sospitós es va posar davant i va començar a colpejar amb un casc de moto i puntades el capó del cotxe i els retrovisors, fins que se’n va anar del lloc en una moto. Els agents van localitzar un ganivet d’uns 11 centímetres de fulla en el sòl, al costat d’una de les rodes del cotxe.

Els agents van esbrinar la identitat del sospitós i el van detenir com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i danys. L’arrestat durant la seua estada en dependències policials va continuar realitzant amenaces de mort a la seua expareja i a persones del seu entorn. Els policies van intervenir el ganivet localitzat al costat del cotxe. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Violència familiar

En el segon dels casos de detencions a Sagunt, la policia va detindre a un jove com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de mantenir una discussió amb els seus familiars en el domicili i en el transcurs de la mateixa amenaçar-los de mort. En el moment de l’arrest se li va intervenir unes tisores.

Els fets van ocórrer en ser alertats els agents que realitzaven labors de prevenció per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de Sagunt on pel que sembla hi havia un jove molt agressiu destrossant la casa, així com la mare i un fill de poca edat es trobaven tancats en una habitació, protegint-se d’aquest.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van localitzar en la via pública a un jove amb unes ferides superficials en una cama i van esbrinar que moments abans s’hauria posat agressiu en l’habitatge i hauria amenaçat de mort a la seua família amb unes tisores en les mans, mentre destrossava el mobiliari, per la qual cosa la seua mare i un dels seus germans de poca edat s’haurien protegit en una habitació. A més aqueix mateix dia ja hauria amenaçat als seus pares i germans i després que aquests se n’anaren del domicili, posteriorment no els hauria obert la porta.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions, el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. En l’escorcoll de seguretat li van localitzar unes tisores. Els agents van adonar immediatament a fiscalia de menors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here