Dos detinguts per diversos robatoris amb força a xalets i cases de camp a Benigànim i voltants

0
479
furts benigànim
Els objectes robats estan al quarter de Benigànim

La Guàrdia Civil de València ha detingut dos homes per la seua presumpta implicació en nombrosos delictes de robatori amb força a xalets i cases de camp a Benigànim i altres localitats properes.

En esta operació s’han recuperat diversos efectes com ciclomotors, bicicletes, rellotges i ulleres de sol, suposadamet furtats a la comarca de la Safor, valorats en uns 15.000 euros, segons ha informat la Benemèrita en un comunicat.

Des de fa uns dies, la Guàrdia Civil d València venia investigant una sèrie de robatoris a Benigànim i els seus voltants per la qual cosa es va establir un dispositiu de servei encaminat a la identificació, localització i posterior detenció dels suposats autors d’estos fets delictius.

Fruit d’estes, el passat dilluns 9 de novembre, es va procedir a la detenció de dos homes suposadament implicats amb els fets. En el moment de l’arrest, un dels implicats viatjava en una bicicleta que havia estat furtada a un xalet de Benigànim i el valor de la qual arriba als 4.600 euros.

Les persones que hagen estat víctimes d’algun d’estos robatoris poden personar-se al quarter de la Guàrdia Civil de Benigànim, en horari de 9 a 15h i fins a final del mes de novembre, on es troben els efectes recuperats per si pugueren reconéixer-los. És imprescindible aportar la denúncia presentada el seu dia pel robatori.

Les investigacions continuen obertes per aconseguir el total esclariment dels fets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here