Dos detinguts i una plantació de marihuana desmantellada a Alzira

0
2066
S`'han confiscat 25kg de marihuana

S’han confiscat 25 quilograms de marihuana en procés d’assecat, a més de focus, balastres, aparells d’aire condicionat, ventiladors i altre material

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana en un habitatge d’Alzira i han detingut a dos homes, de 32 i 48 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els agents van comprovar que en l’habitatge tenien plantes de marihuana en procés d’assecat, a més de focus, arrancadores elèctriques i aparells d’aire condicionat repartits per l’edificació.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que en un habitatge d’Alzira es podria estar conreant pel que sembla marihuana. Durant les recerques, els policies van esbrinar que en aquest domicili no residia cap persona i que a la nit hi havia un tràfec de persones que obstaculitzen i eixien sense pernoctar en el mateix, així com que romanien un curt temps eixint generalment amb borses.

Els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants de l’habitatge, adonant-se que de la mateixa eixia una forta olor a marihuana.

Els policies van realitzar un registre on van intervenir uns 25 quilograms de marihuana en procés d’assecat, així com dos focus d’alt rendiment, 30 balastres, 30 llums i tres aparells d’aire condicionat, a més de ventiladors i divers material per a la cura de la plantació. Una de les habitacions tenia 420 tests i una altra totalment habilitada per al cultiu de plantes mitjançant la modalitat hidropònica, amb el sòl ple de terra a manera d’horta. Una part de l’habitatge es trobava parcialment derruïda, amb bastides i enderrocs.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van detenir als dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, un amb antecedents policials va passar a disposició judicial, i l’altre sense antecedents després de prestar declaració va quedar en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit pare açò.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here