Dos detinguts en una operació per esclarir 45 robatoris en trasters la majoria a la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal

0
6677
Dues de les bicicletes recuperades per la Guàrdia Civil

En aquesta operació s’han recuperat en total 4 bicicletes valorades en 9.000 euros aproximadament les quals ja han sigut retornades als seus propietaris

La Guàrdia Civil ha esclarit 45 delictes de robatoris en trasters en localitats de les comarques centrals, a més de detindre als presumptes autors i recuperar efectes valorats en 9.000 euros, fins al moment.

La Guàrdia Civil de Xativa va iniciar en gener de 2020 l’operació ‘Manitras’ per tal de poder identificar i detindre als autors dels fets delictius.

Els autors en horari de matinada recorrien aleatòriament diverses localitats de les comarques centrals, seleccionaven finques i després de forçar panys portes garatge o per als vianants d’accés a aquestes entraven en interior, una vegada dins localitzaven zona de trasters forçant en poc espai de temps els panys de les portes d’accés a aquests, ocasionant danys en la majoria d’ells i sostraient únicament de l’interior objectes de gran valor econòmic principalment bicicletes de muntanya i altres de ràpida eixida a la venda en el mercat.

L’operació va acabar amb la detenció de dues persones de 34 i 41 anys, amb nombrosos antecedents per fets similars, com a suposats autors de 45 fets de Robatoris amb força en les coses en diferents trasters de finques de les localitats de Bocairent, Agullent, Canals, Moixent, Navarres, Énguera, Xella, Anna, Xeresa , Gandia i Muro d’Alcoi, Ibi i Sant Joan d’Alacant.

En aquesta operació s’han recuperat en total 4 bicicletes valorades en 9.000 euros aproximadament les quals ja han sigut retornades als seus propietaris. Les investigacions continuen per a localitzar altres efectes sostrets.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here