Dos detinguts a Alzira en el desmantellament d’una plantació de marihuana amb 6.750 plantes

0
3199
Agents de la Policia Nacional inspeccionant la plantació de marihuana d'Alzira

Un que es trobava realitzant funcions de custòdia va ser arrestat després d’una persecució a peu pels camps

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Alzira una plantació de marihuana amb 6.750 plantes que es trobaven distribuïdes en tres fases de creixement diferents, i han detingut a dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La recerca es va iniciar a la fi de l’any passat en tenir coneixement els agents de la possible existència d’una macro plantació de marihuana en el terme d’Alzira.

Practicades les primeres gestions, els investigadors van esbrinar que la mateixa podria trobar-se en una zona de cultius molt extensa amb nombrosos camins de difícil accés, i l’olor del qual era percebut a diversos quilòmetres, depenent de l’hora del dia i dels vents.

Continuant amb les recerques, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els quals van comprovar l’existència d’un hivernacle de grans dimensions, així com van esbrinar la identitat de quatre persones com a suposades responsables de la mateixa.

En el transcurs d’un dels dispositius, quan els policies es dirigien a la plantació van sorprendre a un dels sospitosos, que estava realitzant labors de custòdia, que al percatarse de la seua presència va emprendre la fugida, sent interceptat minuts després després d’una breu persecució a peu pels camps i detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van accedir a l’hivernacle i van localitzar en el seu interior unes 6.750 plantes de, marihuana que es trobaven distribuïdes en tres fases de creixement diferent; 1.250 eren plantones d’uns 40 centímetres, 2.000 es trobaven en fase de floració d’uns 160 centímetres i 3.500 plantes de marihuana en fase final de floració d’uns 180 centímetres.

Finalment, els policies van detenir en el seu domicili a un altre dels responsables de l’hivernacle i van esbrinar que pel que sembla la fi de la producció a gran escala de marihuana era per a la seua posterior venda en l’estranger.

Es continuen les recerques per a la detenció d’altres implicats.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, mentre l’altre després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan para açò anara requerit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here