Dos detinguts a Sueca com a presumptes autors de casos de violència masclista

0
629
Policies Locals de Sueca a la platja

Un dels detinguts estava amagat al terrat de la casa on s’havia produït una de les agressions denunciades

La Policia Local de Sueca ha detingut a dos presumptes autors de casos de violència masclista a la zona de la platja.

Segons s’informa des de l’ajuntament l’últim dels casos va tindre lloc dilluns 19 d’agost quan sobre les huit del matí, una dona es va acostar als agents que estaven en funcions de proximitat per la zona per a denunciar a un home per dues presumptes agressions: una per violència de gènere i una altra a causa de relacions no consentides. Els agents van assistir a la víctima i, a continuació, van procedir a la detenció de l’home en el domicili on havien ocorregut presumptament els fets. Tots dos, víctima i agressor, són dues persones no empadronades en la zona.

Per la mateixa causa, amb anterioritat el passat dia 13, la Policia Local va haver d’acudir a una telefonada realitzada des del Perelló. El presumpte agressor va ser detingut també després de trobar-lo amagat en el terrat de l’edifici on presumptament s’havia produït un nou cas de violència de gènere. Esta actuació es va realitzar conjuntament amb la Guàrdia Civil.

Altres delictes

D’altra banda, un altre dels delictes que més s’estan produint durant este estiu té com a protagonista l’alcohol. De nou, la Policia Local va haver d’intervindre en dos accidents per este motiu. En Les Palmeres es va procedir a la detenció d’una dona que multiplicava per sis la taxa d’alcoholèmia permesa, presentant una taxa d’alcohol en aire espirat de 1,5 mil·ligrams per litre, quan la taxa màxima és de 0,25. L’equivalent seria una taxa d’alcohol en sang de tres grams per litre, la qual cosa, en moltes ocasions, pot suposar una situació de coma etílic. Cinc vehicles aparcats es van veure perjudicats en col·lidir contra ells a causa de la incapacitat que presentava per a conduir. Segons la llei per Delictes contra la Seguretat Viària, este tipus de conducta pot ser castigat amb pena de presó de tres a sis mesos, multes de sis a dotze mesos, treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, i en qualsevol cas, amb la retirada del permís de conduir per un temps de un a quatre anys.

Pel que respecta a l’altre accident com a conseqüència de l’alcohol, va tindre lloc també fa pocs dies al carrer Castelló de Sueca, quan un vehicle va col·lidir contra un altre sense danys de consideració. La Policia Local va actuar llavors a instàncies dels perjudicats i va procedir a identificar al presumpte culpable. En informar-se-li de l’obligació de sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, l’home es va negar rotundament. Els agents van haver de detindre-lo i instruir diligències contra ell per un delicte contra la seguretat viària i per la negativa a realitzar-se les proves establides.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here