Dos detiguts a l’Ènova i Carcaixent en la desarticulació de dos punts de cultiu de marihuana

0
1705
Un dels detinguts en l'operació de la Guàrdia Civil.

Tots dos habitatges estaven sent utilitzats per a cultiu de marihuana i connectades a la xarxa elèctrica il·legalment

La Guàrdia Civil de Carcaixent en els serveis per a evitar el tràfic de drogues, ha desenvolupat dues operacions, procedint a la intervenció de més de 280 plantes de marihuana i 35 quilograms de cabdells de marihuana. S’han detingut a dues persones per delictes contra la salut pública (cultiu) i defraudació de fluid elèctric.

Aquestes actuacions es troben emmarcades dins del pla de resposta policial al cultiu i tràfic il·legal de marihuana i els beneficis d’aquest, així mateix com en el pla operatiu de resposta policial al tràfic minorista i consum de drogues, llocs i locals d’oci i diversió que la Guàrdia Civil ve desenvolupant en la feina de casa de prevenció de la delinqüència i seguretat ciutadana.

La primera operació va començar a mitjan febrer, quan la Guàrdia Civil de Carcaixent va tindre coneixement de la possible existència d’un delicte contra la salut pública en la localitat de Énova.

A través dels serveis establits i de les intenses gestions efectuades per la Guàrdia Civil de Carcaixent, es va poder constatar com un habitatge estava sent utilitzada per a cultiu de marihuana i estava connectada a la xarxa il·legalment. En el registre dut a terme pels agents es van intervindre més de 280 plantes de marihuana en diferents fases de creixement, així com la instal·lació per al seu cultiu, valorada en més de 5300 euros.

Finalment, l’operació va culminar amb la detenció d’1 home de 42 anys per un delicte contra la salut pública (cultiu) i defraudació de fluid elèctric.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Alzira.

La segona operació va començar a principis de març, quan la Guàrdia Civil de Carcaixent va localitzar un altre habitatge dedicat al cultiu de marihuana en la pedania de Cogullada de Carcaixent.

En el registre dut a terme pels investigadors en l’habitatge van trobar 35 quilograms de cabdells de marihuana, així com diferents efectes utilitzats per al bon desenvolupament i creixement de les plantes com 37 llums i 37 balastos valorats en més de 6.000 euros.

A més, es va poder constatar per tècnics de l’empresa IBERDROLA, que l’habitatge presentava un enganxament il·legal a la xarxa.

L’operació va acabar amb la detenció d’una dona de 35 anys d’edat per un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 7 d’Alzira.

Finalment, les operacions han culminat amb la desarticulació de dos punts de cultiu i amb la detenció dels responsables de la citada activitat delictiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí