Dos ciclistes morts a Ontinyent en una vesprada

0
1358
SAMU
El CICU va alertar als serveis sanitaris per atendre les víctimes

Els successos, que van tindre lloc en pocs minuts, van tindre com a víctimes dues persones que no anaven documentats en el moment de patir els accidents

Vesprada tràgica la d’este dilluns a Ontinyent després de conéixer-se la mort de dos ciclistes a diferents vies del seu terme municipal. Cap de les dues víctimes anava documentada en el moment dels successos.

Segons informa el CICU cap a les 18,52h es va produir un aví d’un accident en tre una furgoneta i un ciclista en la carretera entre Ontinyent i Fontanars. Fins al lloc es va desplaçar un helicòpter medicalitzat de la Generalitat, l’equip mèdic de la qual va assistir al ciclista del que es desconeix l’edat exacta en anar indocumentat. Una vegada estabilitzat el ferit va ser evacuat en la SAMU aèria fins a el Hospital La FE per politraumatisme, però posteriorment s’ha confirmat la mort d’esta persona.

Poc després, a les 19,02h es tornava a alertar al CICU de la caiguda d’un ciclista en la CV-655, Km.12, en terme municipal d’Ontinyent. Es va mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb metge d’atenció Primària, que solament va poder confirmar la defunció de l’home, també indocumentat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here