Dos ancians de Carcaixent són rescatats a la seua casa per un incendi provocat per un cigarret

CaixaBank - MyBox

0
1995
Cotxe de la Guàrdia Civil

L’incendi s’hauria originat involuntàriament a l’hamaca en la qual estava l’home que s’hauria dormit amb un cigarret encés

Dues persones, un home de 78 anys i una dona de 75 van ser rescatats de sa casa per agents de la Guàrdica Civil per un incendi produït per un cigarret. El passat dilluns, sobre les 06.20 hores, quan els agentses trobaven realitzant servei de seguretat ciutadana en la localitat de Carcaixent, es va tindre coneixement d’un incendi en un habitatge d’aquesta localitat, trobant-se a l’interior dues persones, per la qual cosa els agents es dirigeixen ràpidament al lloc.

En arribar observen un habitatge de la qual sale gran quantitat de fum. En entrar a l’habitatge observen a l’home al saló de dues plantes unifamiliar tirat en el sòl i l’hamaca en la qual descansava cremant, així com al voltant del mateix. Traient-ho ràpidament de l’habitatge, pujant a continuació a la primera planta de l’habitatge en la qual es trobava la seua dona, amb símptomes d’intoxicació per fum.

Posteriorment acudeixen els bombers i sufoquen l’incendi. Si no haguera sigut per la ràpida actuació dels agents i donat l’estat en què ha quedat el saló fins a l’arribada dels bombers, podria haver mort l’home.

La possible causa de l’incendi, segons refereix el fill, es deu a una burilla, ja que el seu pare és molt fumador, i podria haver incendiat involuntàriament l’hamaca en la qual estava amb un cigarret.

Les diligències han sigut entregades en el Deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here