Dos accidents agraris amb un mort i una cama en estat «catastròfic» en pocs minuts a Moixent i a Agullent

0
2902
Els bobmers van haver d'excarcerar a l'home atrapat per la mula mecànica

L’home de moixent va morir atrapat sota el remolc del seu tractor i a Agullent la víctima va haver de ser traslladada en helicòpter a l’Hospital La Fe

La possibilitat de que els agricultors puguen tornar als seus camps particulars per a explotacions no professionals que ja permet el Govern, ha tingut alguna conseqüència negativa al camp.

Este dilluns un home de 40 anys va morir a Moixent després d’haver patit un accident de tractor i quedar atrapat a sota del remolc, segons informacions de els emergències de la CICU.

L’accident es va produir al voltant de les 14,30h i fins al lloc es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic amb metge d’Atenció Primària, que només hva poder confirmar la
defunció.

No va ser l’únic accident agrari de la jornada ja que a Agullent minuts més tard, sobre les 15,15h, es va alertar la CICU de que un home de 50 anys havia aquedat atrapat per les cames amb la seua mula mecànica.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU i un helicòpter medicalitzat de la Generalitat, que tenia una «cama catastròfica per aixafament». Els bombers van haver d’excarcerar l’home ferit, i després de ser estabilitzat va ser traslladat a l’Hospital La Fe de València, en la unitat del SAMU aèria.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí