Divendres comença la cinquena edició de la ‘Ruta de les tapes’ per Agullent

0
1323
La ruta de tapes per Agullent estarà activa del 21 al 25 d'abril

La proposta gastronòmica es podrà gaudir fins al dimarts 25 d’abril, durant el cap de setmana dels Moros i Cristians de Sant Vicent d’ Agullent

El nombre d’establiments que enguany participen a la Ruta de les Tapes d’Agullent creix aquesta edició 2017 amb la incorporació del Bar de la Llar dels Jubilats, que se suma al bar-restaurant Font Jordana, el bar el Conde i el bar la Plaça, tots ells ubicats a la vora dels principals escenaris de la festa, de manera que es pot gaudir dels actes dels Moros i Cristians d’Agullent mentre es pren una tapa.

A tots ells, des d’aquest divendres 21 d’abril al vespre i fins els dimarts 25 d’abril, coincidint amb els dies de Festes de Moros i Cristians d’ Agullent, es podrà prendre un combinat de beguda i tapa per 2 euros, en horari de 12 a 14 hores i de 18 a 21 hores.

La cinquena edició de la Ruta de les Tapes 2017 d’ Agullent està promoguda per les regidories de Festes i Turisme de l’Ajuntament d’ Agullent amb la complicitat dels establiments participants. En cadascun d’ells, és a dir, tant en el bar el Conde, com en el bar la Plaça, el bar de la Llar de Jubilats com en el restaurant de la Font Jordana es podran tastar diverses propostes de tapes durant totes les jornades festives.

Cervesa agullentina

La visita als bars de la localitat també pot servir per a tastar la cervesa artesana Lluna Blanca d’Agullent que ha elaborat la cooperativa Articultura de la Terra per a celebrar els seus primers deu anys de vida. Una dècada que ha passat majoritàriament al polígon industrial d’Agullent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here