Diumenge torna el Mercat de la Terra a la plaça del Mercat de Xàtiva

0
1117
Els productors ofereixen directament els seus cultius

Es tracta d’una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes

Este diumenge 15 d’octrubre tindrà lloc una nova edició del Mercat de la Terra, ubicació que, segons informa el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, els serveis municipals han comunicat a les associacions de comerciants i hostalers de la zona aquesta ubicació per tal que puguen adaptar els seus horaris a la celebració d’aquesta edició i aprofitar la major afluència de públic prevista.

El Mercat de la Terra és una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que compta amb al voltant de 30 expositors. A les seues parades s’oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

Segons Lorente, “continuem apostant pel Mercat de la Terra com un atractiu comercial i d’animació del centre històric de la ciutat. Ho fem, a més, des de la vocació de que aquesta iniciativa acabe convertint-se en una referència per a aquest tipus d’activitats lligades a la producció de proximitat i ecològica en el marc de les Comarques Centrals. Tornem a comptar amb productors de Xàtiva i d’altres localitats de la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera o la Vall d’Albaida”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here