Dissabte comença amb més de 340 esportistes el VII Campionat de Raspall de la Mancomunitat

0
487
trinquet
La pilota correrà als trinquets de la Vall

El VII Campionat de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida començarà este cap de setmana amb una edició que preveu la participació de 340 jugadors de 85 equips diferents procedents de 20 municipis de la comarca i d’altres veïns com la Costera, la Safor i el Comtat. El campionat disputarà les partides a diferents carrers i trinquets dels municipis fins finals del pròxim mes de gener.

El campionat de pilota comprendrà les categories de primera, segona i tercera i la novetat enguany és la incorporació de la quarta categoria “degut al fort increment d’equips de joves que volen començar a practicar este esport” s’explica des de la Mancomunitat. A més a més també hi haurà les categories inferiors de cadet, infantil aleví i benjamí.

L’organització ha destacat que respecte a temporades ha hagut un increment de participació i de pobles que volen jugar a la Vall d’Albaida. “Hi ha un fort increment d’equips i jugadors joves, -s’afirma des de la Mancomunitat- això assegura el futur del nostre esport, i li dóna qualitat als campionats que organitzen”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here