Els dispositius de Platges de Sagunt es reuneixen per a coordinar-se per a la temporada estival

0
1220
Imatge de la reunió sobre els dispositius de Sagunt

La Policia Local de Platges de Sagunt comptarà amb 8 agents, 2 oficials i 1 inspector. Protecció Civil comptarà amb 14 efectius i socorrisme amb 36

Este dijous s’ha celebrat la reunió de Platges per a coordinar tots els dispositius i que estiguen preparats per a la temporada estival. A la reunió han assistit el regidor de Platges, José Vicente Muñoz, i personal de les regidories d’Esports, Policia Local i Protecció Civil.

Segons Muñoz, “el balanç de l’any passat ha sigut molt positiu i hem fet millores, com les de les ludoteques d’Almardà i del Port de Sagunt. S’han incorporat moltes activitats esportives, les quals no estan totes tancades encara i ja en donarem compte”. A més, a Almardà s’ha ampliat la zona de passarel·les, incloses les accessibles.

Entre els assumptes tractats en la reunió es troba el pas de la Vuelta Ciclista pel municipi el 24 d’agost, la jornada Pezqueñines el 21 de maig a Almardà o l’ampliació dels serveis de neteja de la SAG a les vesprades durant juliol i agost.

Els serveis de socorrisme estaran actius des del 17 de juny fins al 17 de setembre i la Policia Local patrullarà des del 12 de juny fins al 17 de setembre. La Policia Local de Platges comptarà amb huit agents, dos oficials i un inspector. Protecció Civil comptarà amb catorze efectius i socorrisme amb 36.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí