Disminueixen en l’Eliana les actes de la Policia Local per incompliment de les mesures COVID-19

0
966
L'Eliana
Policía Local de l'Eliana.

La Policia Local de l’Eliana va alçar del 23 al 29 de novembre un total de 7 actes per incompliment de la normativa vigent relativa a la pandèmia de COVID-19.

El cos policial, que va detectar a mitjan novembre que una part de la població s’havia relaxat en el compliment de les mesures, va reforçar el nombre d’efectius i va intensificar la vigilància, mesura que ha donat com a resultat haver passat de 21 actes en només un cap de setmana a les 7 alçades en els últims set dies, segons apunten fonts municipals.

Les 7 actes van ser per saltar-se el toc de queda establit a les 12 de la nit. Tots els infractors eren majors d’edat tenint entre 23 i 58 anys, assenyalen les mateixes fonts.

El cos de Policia Local ha dut a terme aqueixa mateixa setmana altres accions destacables, una d’elles contra un jove de 23 anys que portava una arma blanca. A més, també es va estendre acta a un ciutadà per passejar al seu gos de raça potencialment perillosa sense la preceptiva corretja i morrió. Finalment, es va procedir a la detenció i posada a disposició judicial d’un altre jove de 23 anys, per un presumpte delicte de violència de gènere cap a la seua parella de 19 anys, apunten fonts locals.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha expressat la seua satisfacció per “la disminució d’infraccions en el municipi de les normes contra la Covid i continua apel·lant a la responsabilitat individual de la ciutadania per a evitar situacions que pogueren posen en risc la salut pública”. Zamora afig que “la Policia Local continuarà actuant per a garantir la seguretat de les veïnes i veïns i per a fer complir les normes vigents”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here