La direcció del CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent dóna les gràcies a la tasca feta per l’ajuntament

0
1009
Gran part dels alumnes han d'anar a un altre centre amb autobusos

S’ha agratït també la solidaritat d’altres centres, així com el treball realitzat per professors, l’AMPA i el conserge de l’escola

La direcció del CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent, el centre que la setmana passada va haver de tancar les seues portes per la inundació patida per les pluges caigudes en la ciutat precisament quan encara no havien acabat les obres de substitució de la coberta, han emès un comunicat el que han volgut “donar les gràces a l’Ajuntament d’Ontinyent per la seua ajuda i el seu suport en tot moment”.

La direcció, que ha qualificat els fets de “gravíssima situació”, també ha donat les gràcies “a les dues escoles que ens han acollit amb un somriure i molt calurosament, el CEIP Martínez Valls i el CEIP Rafael Juan Vidal.

Per una altra banda també han volgut agra ir el treball “als mestres del claustre que no han escatimat ni en temps ni en hores, als components de l’AMPA per la seua comprensió i pel seu recolzament”. finalment també han volgut donar especials gràcies al conserge José Martínez “perquè és un pilar molt important en la nostra escola i així ho ha demostrat una vegada més”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here