El president de la Diputació i el delegat del Govern coordinen les ajudes als municipis afectats pel temporal

0
1404
Juan Carlos Moragues i Jorge Rodríguez han abordat el temporal

Jorge Rodríguez i Juan Carlos Moragues aborden fonamentalment les ajudes per als pobles afetats per la pluja en desembre i per les nevades de gener

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, s’ha reunit aquest dilluns a Ontinyent per abordar les actuacions a realitzar després del temporal que ha afectat a la Comunitat Valenciana.

Després de la reunió de treball, Moragues i Rodríguez han subratllat que “hi haurà màxima coordinació entre les dues administracions per ajudar als afectats, ja siguen particulars, empreses o administracions públiques. Anem a treballar perquè els potencials beneficiaris de les ajudes tinguen clar com i on sol·licitar-les”.

En aquesta línia de col·laboració i coordinació entre institucions treballa la Diputació de València, que des de fa unes setmanes s’està encarregant de donar assistència tècnica als ajuntaments afectats per l’episodi de pluges de desembre per a valorar els danys en cada municipi i poder així seguir els tràmits per a rebre les ajudes de l’administració autonòmica i l’estatal. En aquest sentit, la Diputació valora els danys causats pel temporal de pluges en 40 municipis valencians.

Respecte al recent temporal de neu, divendres passat el Consell de Ministres va aprovar un Reial decret pel qual s’adopten mesures urgents per a pal·liar els danys del temporal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here