Diputació signa convenis per fer instal·lacions esportives a sis municipis de les comarques

0
1229
alcaldes Diputació
Les inversions arribaran a 25 municipis de la província

Els alcaldes de sis municipis de les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés han signat este matí amb la Diputació de València diferents convenis pels quals esta administració farà diverses inversions espertives a cada poble.

D’esta forma la Diputació finançarà la instal·lació de gespa artificial a camps de futbol de Bocairent, Navarrés i Xella i a pistes de pàdel de Canals, Énguera i Rotglà i Corberà. Per una altra banda també s’ha acordat la dotació de piscines cobertes climatitzades per Canals i Énguera.

A l’acte, que ha tingut lloc al Saló de Reines de la Diputació de València, han assistit tant el president de la corporació provincial, Alfonso Rus, com els alcaldes Ricardo Cardona de Canals, Santiago Arévalo d’Énguera, Josep Vicent Ferre de Bocairent, Pablo Seguí de Xella, Mercedes Castelló de Rotglà i Corberà i Vicente Huesca de Navarrés. La signatura dels diferents convenis s’inclou dins un pla que arribarà a un total de 25 municipis amb 34 projectes esportius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here