La Diputació ajuda a la Pobla del Duc a renovar les instal·lacions de la seua piscina municipal

0
2052
Imatge de la visita de Jorge Rodríguez a la Pobla del Duc

L’Ajuntament de la Pobla del Duc ha renovat les instal·lacions de la piscina municipal amb prop de 40.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat les actuacions empreses per l’Ajuntament de la Pobla del Duc, a la Vall d’Albaida, amb ajuda de la Corporació provincial, entre les quals destaquen les millores en la zona esportiva, tant la renovació de la piscina municipal com la construcció d’un nou gimnàs.

Rodríguez ha assenyalat, en el complex esportiu de la Pobla del Duc, que “aquest tipus d’obres demostren que no ens equivoquem en apostar per l’autonomia d’alcaldes i alcaldesses a l’hora de decidir què inversions realitzaven en els seus municipis amb les ajudes de Diputació”. En opinió del president, “les millores en instal·lacions esportives, carrers, xarxes de sanejament i aigua o espais socials i culturals són un exemple de la gestió per a resoldre problemes de les persones que està desenvolupant tant la Diputació com els ajuntaments de la província”.

En el cas de la Pobla del Duc, el consistori ha renovat les instal·lacions de la piscina municipal amb prop de 40.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació. Jorge Rodríguez, acompanyat per l’alcalde, Vicent Gomar, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha inaugurat la nova piscina assegurant que la Corporació que presideix “seguirà treballant per a millorar els serveis i la qualitat de vida dels veïns de la Pobla del Duc i la resta de municipis valencians”.

L’Ajuntament de la Pobla del Duc també ha anunciat que en breu executarà les obres del gimnàs municipal que es construirà en el poliesportiu, finançat amb 150.000 euros de la Diputació. Aquesta actuació completarà l’equipament esportiu d’aquest municipi de 2.500 habitants de la Vall d’Albaida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here