Diputació millorarà la carretera CV-6110 a la Pobla del duc que facilitarà l’accés al tren

0
774
La carretera millorarà la comunicació amb el tren
La carretera millorarà la comunicació amb el tren

La Diputació de València ha tret a informació pública el projecte de pavimentació i eixample de la carretera CV-6110 a la Pobla del Duc, d’accés a l’estació de tren de la localitat. D’aquesta manera, la institució que presideix Jorge Rodríguez atén la demanda de l’Ajuntament poblà de millorar urgentment l’estat d’aquesta via, facilitant així l’accés al tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi als milers de valldalbaidins de la zona de l’Ombria del Benicadell que tenen com a accés natural al tren aquesta estació, tals com Castelló de Rugat, Beniatjar, Otos, Salem o el Ràfol, a més de la Pobla.

L’alcalde poblà, Vicent Gomar, ha agraït “la sensibilitat del President Jorge Rodríguez, que ha tingut en consideració en un dels seus primers decrets atendre aquesta demanda i sotmetre-la a informació pública en el BOP”. Gomar explicava que l’estat de la carretera en la qual es va a actuar “és pèssim”, la necessitat “era gran per als veïns de diverses localitats, donat el punt del que estem parlant” i destacant que amb aquesta actuació i la futura obertura de la CV-611 entre la Pobla del Duc i Benigànimla Pobla va a donar un important salt avance en les seues comunicacions”, afegia el també President de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Cal destacar que el tram una vegada executada l’obra passara a ser propietat de l’ajuntament de la Pobla del Duc, que s’encarregarà del seu manteniment i conservació durant els pròxims anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí