La Diputació inverteix 1’1 milions en millorar instal·lacions esportives a la Costera i la Vall d’Albaida

0
1165
Isabel Garcia, diputada d'Esports, i Jorge Rodríguez i Óscar Borrell, alcalde i regidor d'Esports d' Ontinyent

Les intervencions van de reparacions a la pista de futbet de la Granja de la Costera a la renovació de la pista d’atletisme d’ Ontinyent

La Diputació de València ha destinat 1.151.000 euros euros a la millora i conservació d’instal·lacions esportives de 8 municipis de la Costera i la Vall d’Albaida. Concretament es tracta d’intervencions a Cerdà, la Font de la Figuera, la Granja de la Costera, Vallada, la Llosa de Ranes, Albaida, Atzeneta d’Albaida i Ontinyent.

En la comarca de La Costera, la inversió provincial ha anat destinada a reparar la pista de futbet de La Granja de la Costera, instal·lar gespa artificial al camp de futbol de la Font de la Figuera i reparar el de Vallada, a més de dotar de vestuaris el pavelló poliesportiu de Cerdà i concloure les obres del pavelló poliesportiu de la Llosa de Ranes, tot açò amb un pressupost global de 405.143 euros.

Una nova pista d’atletisme a Ontinyent, la remodelació integral del poliesportiu d’Albaida i la construcció de graderies i vestuaris en el camp de futbol d’Atzeneta d’Albaida són les actuacions incloses dins d’aquest pla en la comarca de La Vall d’Albaida, on la inversió ronda els 750.000 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí