Diputació injecta 965.000 euros en els municipis de la Canal de Navarrés amb els PPOS

0
866
Diputació de València
Diputació de València

El Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València destina 965.167 euros als municipis d’Anna, Bicorb, Bolbait, Xella, Énguera, Millars, Navarrés i Quesa que invertiran les ajudes en asfaltar i urbanitzar carrers i places, reformar i habilitar edificis municipals i millorar el sistema de proveïment d’aigua potable.

Anna invertirà els 113.411 euros del PPOS en asfaltar i condicionar els carrers Violinista Valls i Cantalar, millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat públic i reformar l’escola infantil municipal i l’escala del carrer Buenavista.

Els 126.306 euros que el PPOS injecta a Bicorb es destinaran íntegrament a la urbanització de la plaça Castillo i l’avinguda La Carretera.

Xella rep 116.677 euros del pla, que s’invertiran en repavimentar calçades en diferents trams dels carrers Santo Domingo i San Roque i en substitur la conducció d’aigua potable des del dipòsit Peña al nucli urbà.

Els 176.197 euros per a Énguera es destinaran a adquirir elements de seguretat vial i de megafonia, protectors vinílics per a pistes esportives i baranes per al parc públic. L’Ajuntament també durà a terme obres d’eliminació de barreres arquitectòniques en edificis municipals, la reforma en el coŀlegi municipal, la reparació del mur en el carrer Maestro Ventura i actuacions de pavimentació, urbanització i ampliació en distints carrers i avingudes del municipi.

Millars tindrà 115.445 euros per a adquirir maquinària per a obres, construir banys públics en la plaça Hinchidor, repavimentar i sanejar el carrer Bajada a la Balsa i substituir paviments i posar una tanca en el recinte de la piscina.

A Navarrés li corresponen 111.751 euros, que es destinaran a habilitar el saló polivalent.

Els 105.179 euros per a Quesa es destinaran a canviar escomeses d’aigua potable al carrer Rey Amadeo, canviar el traçat de la canonada de proveïment d’aigua potable i reformar i reparar la piscina municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here