Diputació impulsa la construcció d’una via per a ciclistes i vianants entre Alfarp, Catadau i Llombai

0
1086
El projecte connectarà Alfarp amb Llombai i Catada8u

L’obra del projecte està prevista dins del pressupost de 2017 amb una partida de 239.259,47 euros i araes troba en procés de licitació.

La Diputació de València ha iniciat els tràmits necessaris per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Alfarp amb Catadau i Llombai, així com l’adequació i accessos des de la CV-520.

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha volgut destacar que amb aquesta actuació “la Diputació aposta per posar en valor les vies de comunicació alternatives entre poblacions, sempre tenint com a objectiu la seguretat en el trajecte dels usuaris, així com fomentar la mobilitat sostenible”.

El projecte inclou la remodelació de la intersecció del carrer de la Indústria d’Alfarp amb la carretera CV-520, incorporant carrils centrals a la intersecció en T existent per a millorar la seua funcionalitat i la seua seguretat. Així com la construcció d’una via per a ciclistes i vianants de connexió d’Alfarp amb Catadau i Llombai de 3 metres d’amplària i 320 metres de longitud.

Aquesta obra està prevista dins del pressupost de 2017 amb una partida de 239.259,47 euros i ara mateix es troba en procés de licitació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí