Diputació finançarà la compra de 60 ordinadors de taula per a municipis de la Costera i la Mancomunitat

0
395
Ivan Martí
Ivan Martí

L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació de València ha aprovat l’adquisició i posterior lliurament als ajuntaments de la comarca de La Costera de 59 ordinadors més un ordinador per a la Manomunitat la Costera-Canal. Aquesta mesura forma part del programa de lliurament als ajuntaments, entitats locals i mancomunitats valencianes d’un total d’1.002 unitats centrals de processament (CPU) amb un pressupost total de 500.000 euros.

Aquest programa dóna solució a les demandes dels municipis valencians en referència a l’actualització de l’equipament informàtic. Els equips es distribuiran de manera proporcional en funció de la població de les localitats i tenen com a objectiu millorar el servei oferit des de les administracions a la ciutadania.

El responsable de l’Àrea de Modernització i Administració Electrònica, Ivan Martí, ha assenyalat que “una de les nostres prioritats és invertir en la modernització dels ajuntaments, i amb aquest programa anem a cobrir una demanda habitual de les localitats, ja que els ordinadors són una eina imprescindible en la gestió diària municipal”.

El diputat també ha destacat que “es tracta d’un pas més en el procés de modernització que estem duent a terme des de la Diputació, i que té com a objectiu respondre a les necessitats de la societat actual”.

D’altra banda, Martí ha explicat que s’ha donat prioritat a les necessitats dels municipis de menor població “ja que són els que compten amb menys mitjans propis”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here