La Diputació eixamplarà la carretera entre Benigànim i la Pobla del Duc per millorar la seguretat

0
1949
Pablo Seguí, entre els alcaldes de Benigànim i la Pobla del Duc

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha visitat la intervenció que s’està produint a la CV-611 entre les dues localitats de la Vall d’Albaida

La Diputació de València eixamplarà i condicionarà la CV-611 que uneix Benigànim i La Pobla del Duc, una via, en paraules del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “molt important per a la Vall d’Albaida”.

El responsable de l’àrea de Carreteres i Infraestructures ha visitat aquest dimecres les últimes obres realitzades per la Diputació en la comarca. Una de les actuacions que estan en marxa és la del nou accés a Benigànim, que comptarà amb carrils més amplis per a la circulació, espais més segurs, amb mitgera i vorals, i un accés per als vianants al cementeri.

Entre les obres ja finalitzades en aquesta zona està la millora de l’accés a l’estació de tren de La Pobla del Duc. Els treballs han consistit en reasfaltar la via i a senyalitzar els marges. Una altra de les actuacions completades és la construcció d’una rotonda a Aielo de Malferit, en concret, en la carretera CV-651 que uneix aquest municipi amb Moixent. L’alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, ha destacat “l’augment de la visibilitat, seguretat i accessibilitat en l’entrada al casc urbà gràcies a aquesta nova glorieta”.

En la presentació han estat presents l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, i el president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, qui ha destacat “l’esforç inversor de la Diputació per a reforzar les comunicacions per carretera en la comarca, millorant accessos, interseccions i travessies”.

Esta visita es produeix dies després de que el PP denunciara que la Diputació de València mantinguera paralitzada la segona fase del projecte de millora de la CV-611 entre Benigànim i la Pobla del Duc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here