Diputació destina 3 milions a millorar la seguretat de la carretera ‘punt negre’ entre Sagunt y Canet

CaixaBank - MyBox

0
1479
El diputat de Carreteres Pablo Seguí en una visita a Sagunt

La via entre Sagunt i Canet forma part de la Xarxa de la Diputació de València, enllaça les carreteres N-340 i CV-320 de forma paral·lela al riu Palancia

La Diputació de València ha aprovat el projecte de condicionament del traçat i reordenació d’accessos de la CV-317 que uneix Sagunt i Canet d’en Berenguer, en la comarca del Camp de Morvedre. Segons informes de l’àrea de Carreteres de la Diputació, es tracta d’un tram de concentració d’accidents, que és considerat per la DGT un ‘punt negre’. “Per a nosaltres aquest projecte ha sigut des del primer dia una prioritat”, assegura el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.

La via forma part de la Xarxa Provincial de la Diputació de València, enllaça les carreteres N-340 i CV-320 de forma paral·lela al riu Palancia i és d’ús predominantment agrícola. No intersecta amb altres vies, però té accessos sense molta visibilitat i alguna corba que ha ocasionat més d’un problema.

Amb el projecte del nou traçat de la carretera i la reordenació dels accessos principals i secundaris, “es pretén acabar amb aquest punt negre i millorar la seguretat vial dels usuaris”, segons paraules de Seguí.

El pressupost total de l’obra que es va a realitzar és de 3.075.216,71 euros, i segons els terminis de licitació i d’execució dels treballs, la carretera estarà finalitzada al llarg de l’any 2018.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here