Diputació destina 25.500 euros més al camp de futbol de Benigànim i a obres de voreres de Guadassèquies

0
973
Rus Puchades
El president de la Diputació, Alfonso Rus, amb l'alcalde de Benigànim, Juan Antonio Puchades

Les localitats de Benigànim i Guadassèquies rebran 25.500 euros cadascuna per realitzar diferents intervencions als municipis, subvencions que s’inclouen dins el Pla Adicional al Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de 2009.

Segons explica el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina, «l’aprovació d’estes obres serà necessària i urgent, ja que havien sorgit peticions per part d’estos dos ajuntaments sol·licitant subvencions per infraestructures que era necessari executar, que havien sorgit amb posterioritat a l’aprovació del PPOS i que havien de fer-se abans de que finalitzara l’any».

Guadassèquies ha rebut una subvenció de 25.500 eruos per reparar les voreres del carrer Diputació de la localitat, inversió que es complementarà amb els 4.500 que haurà d’aportar l’ajuntament del municipi.

Per una altra banda l’Ajuntament de Benigànim rebrà 25.500 euros també per fer millores al camp de futbol de gespa artificial, quantitat que el consitori també haurà de completar amb 4.500 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí