Diputació valora en 2,8 milions els danys causats per les pluges en la Costera i la Vall d’Albaida


0
1042
La diputada ha visitat zones afectades pel temporal

Els desperfectes pel temporal de desembre es concentren principalment en camins municipals concentrats en cinc municipis de les dues comarques

La Diputació ha valorat en 2.819.640,82 euros els danys provocats per les pluges del passat temporal de desembre en els municipis de Xàtiva, Estubeny, Moixent, La Font de la Figuera i Albaida, en les comarques de La Costera i La Vall d’Albaida. “La Diputació ha volgut avançar-se i ajudar tècnicament als municipis afectats pel temporal, amb la finalitat d’agilitar la sol·licitud d’ajuda a altres institucions”, ha assenyalat Conxa Garcia, diputada d’Assessorament Municipal.

Els desperfectes pel temporal de desembre es concentren principalment en camins municipals, amb vies afectades per despreniment de terres, vessants, arrossegament de canyes i caiguda d’arbres, entre altres desperfectes. Així mateix, a Albaida s’han detectat danys en el poliesportiu i en el col·lector, a més d’en camins i infraestructures que afecten EGEVASA. Per a solucionar-ho, es preveuen labors de neteja, reposició del ferm i reperfilat de camins, entre altres accions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here