Diputació condicionarà un tram pendent de la carretera CV-580 que uneix Navarrés i Quesa

0
835
Imatge d'una visita de Pablo Seguí a Quesa
Imatge d’una visita de Pablo Seguí a Quesa

L’àrea de Carreteres de la Diputació de València condicionarà el traçat de la via CV-580 en el tram que va des del punt kilomètric 15.750 al 16.750, que uneix els municipis de Navarrés i Quesa. El projecte AC-56, en el qual la institució provincial invertirà 1.185.105,92 euros, preveu la millora del traçat de la carretera, així com la seua ampliació, amb la incorporació de voreres d’emergència i l’augment de la seua amplària, de manera que tota la via que connecta ambdues localitats reunisca les condicions òptimes de seguretat.

El pla està aprovat i ja està en tràmit l’expedient d’expropiació dels terrenys, de manera que la previsió de l’àrea que dirigeix el diputat Pablo Seguí és dur a terme la licitació d’obres en el pròxim exercici, en 2017. No es tracta de la primera actuació de la Corporació provincial en aquesta carretera, ja que en els últims anys s’han realitzat diferents inversions per a millorar el seu traçat i funcionalitat.

D’aquesta manera, s’han dut a terme variants de població en els municipis d’Anna i Xella; també s’ha condicionat la travessia a Bolbait; i s’han realitzat accions d’adequació en el traçat entre Navarrés i Quesa, en tota la carretera menys en el kilòmetre que ara es va a condicionar, que era un tram pendent de millores. A més, està prevista una altra actuació en la CV-580 per a la contenció de talusos, des del kilòmetre 21.750 al 21.950, en una zona pròxima a Bicorb, on solen haver-hi incidències en períodes de fortes pluges.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here