La Diputació finalitza l’adequació dels accessos a Canals des de l’autovia i des de Torre Cerdà

0
1676
Pablo Seguí ha visitat les obres realitzades a Canals

El Diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha visitat Canals on la corporació provincial ha invertit 328.000 euros en esta actuació

L’Àrea de Carreteres de la Diputació de València acaba de finalitzar les obres de reasfaltado de la carretera CV-593, entre Torre Cerdà i Aiacor-Canals. El Diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, qui va estar supervisant aquesta setmana els treballs, va destacar que l’actuació respon al compromís aconseguit a principis de legislatura amb l’Ajuntament de dignificar i millorar tant la vialidad com la seguretat en tots els accessos a Canals. Un compromís que, tal com va recordar, incloïa a més d’aquesta obra, el reasfaltado de la CV-597, que constitueix l’eixida natural del municipi cap a Xàtiva per Novetlè, finalitzat fa dues setmanes, i la millora de la CV-598, a Montesa, el projecte del qual es troba ja en fase de redacció.

“Es tracta d’unes obres molt reclamades pels veïns i veïnes de Canals que transiten diàriament per aquestes carreteres i quenecesitaban des de l’Àrea de Carreteres donàrem una solució eficaç”, va postil·lar Seguí.

En el cas de la CV-593 i la CV-595, les obres han suposat una inversió de 328.000 euros que, tal com va explicar el titular de Carreteres, ha sigut possible gràcies a l’augment del 40% aplicat als contractes de Conservació, “que està permetent escometre moltes més actuacions en tota la xarxa i fer-ho d’una forma més àgil i ràpida”.

Respecte al projecte de millora de l’accés oest a Canals per la CV-598, que contempla una actuació més complexa pels problemes d’evacuació d’aigües que presenta, el diputat va avançar que la seua redacció es troba en una fase ja molt avançada i que ja s’han iniciat les converses amb el Patricova i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, necessàries donada la zona en la qual es troba la via. L’objectiu de la Diputació de València és que el projecte quede aprovat enguany, de manera que en 2019 puguen iniciar-se els tràmits de licitació d’una obra el pressupost de la qual ronda els 2,5 milions d’euros

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí