Diputació millorarà l’accés a l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent amb una nova intersecció des de la carretera

0
816
Ermita de Sant Esteve d'Ontinyent

Les obres suposen una inversió de 274.000 euros i donaran continuïtat a les que la corporació ha executat en esta via a l’altura de la rotonda del Pilar

La Diputació de València ha aprovat el projecte que millorarà en l’accés a l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent, creant una nova intersecció de tipus glorieta partida en la carretera CV-665. Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 274.000 euros, al marc d’una inversió global de 1’5 milions prevista en diverses carreteres de la demaració de l’Alcudia, i que inclourà també millores al ferm i a les cunetes de seguretat en altres trams de la via a executar entre 2017 i 2018.

En concret, les millores a l’accés a l’Ermita s’efectuaran en el km 1’680 de la CV-665, i inclouran l’execució de la intersecció amb illetes, pavimentació i col·locació de senyalització horitzontal i vertical. Les obres aniran aparellades al reforç del ferm en el tram que va del km 2’430 al 4’025 i la col·locació de cunetes de seguretat en diversos punts entre els km 2’464 i 4’910. L’actuació donarà continuïtat a les obres que la Corporació Valenciana ha executat en la mateixa carretera CV-665 en el tram comprès entre el camí Les Boles fins a la glorieta del Pilar per crear una vorera de 160 metres de longitud per als vianants, actuació que era visitada en maig pel President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el Diputat de Carreteres, Pablo Seguí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here