Diputació acaba les obres de millora de seguretat de la carretera entre Sagunt i Canet d’en Berenguer

0
676
Imatge de la nova carretera

La remodelada CV-317 consta d’un poc més de tres quilòmetres i ha comptat amb un pressupost finançat per la Diputació de València de tres milions d’euros

Les obres de remodelació de la carretera que connecta Sagunt amb Canet d’En Berenguer han finalitzat vint dies abans del que estava previst, permetent des d’ahir dijous la circulació en aquest tram amb una major intensitat de trànsit en els mesos d’estiu.

La carretera CV-317 objecte de l’actuació discorre en tot moment en paral·lel al riu Palància, per terreny d’ús predominantment agrícola, amb un traçat en planta sinuós, corbes de radi reduït i ample precari. La longitud aproximada de la carretera és de 3,5 km i disposava d’un ample de plataforma de 6 metres, amb un carril per sentit, sense vorals ni bermes, presentant una quantitat considerable d’accessos directes a la carretera amb condicions de visibilitat compromesos amb un trànsit estacional important.

L’actuació realitzada per la UTE Geocivil i Hermanos Carrión ha consistit fonamentalment en l’ampliació de la plataforma i en la sensible millora del traçat existent, pel fet que aquest era inadequat per a les demandes actuals de trànsit. De forma complementària, a causa de la presència de multitud d’accessos directes sense ordenació, s’han realitzat tres interseccions que permeten una reordenació significativa dels accessos i milloren significativament la seguretat viària de l’usuari.

La longitud aproximada del condicionament ha sigut de 3,2 km, executant-se una calçada de 7 metres, vorals de 1,50 metres i bermes de 0,75 metres.

Finalment, amb la finalitat de mantindre la xarxa de comunicacions existents s’han redissenyat la disposició dels camins afectats aprofitant els trams de l’actual carretera que queden anul·lats o disposats en la zona de servitud de la carretera realitzada, amb l’objectiu clar de millorar la seguretat viària de la carretera, intentant reordenar els accessos agrícoles directes mitjançant control d’accessos en unes condicions de visibilitat adequada.

L’actuació s’ha completat amb la disposició de la corresponent senyalització vertical, marques viàries i elements d’abalisament conforme a la normativa vigent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí