La Diputació invertirà 15 milions en esta legislatura per a reforçar la seguretat de les carreteres de la Ribera

0
1148
Jorge Rodríguez, president de la Diñutació, i Pablo Seguí, diputat de carreteres

Entre els principals projectes estan el condicionament de la CV-557 des de l’A7 fins al pont de ferro de Gavarda i la rehabilitació del pont Alfonso XIII de Fortaleny

La Diputació de València porta invertits prop de 9 milions d’euros en les carreteres de la Ribera, especialment amb l’objectiu de millorar la seguretat en les vies de la comarca. Aquesta quantitat es veurà incrementada amb noves actuacions en el que resta de legislatura i una quantitat propera als 6 milions d’euros en matèria de conservació entre 2018 i 2020, en concret 5,5 milions adjudicats a la demarcació d’Alzira i aproximadament 500.000 euros dels municipis de la Ribera que pertanyen a la demarcació de Bunyol.

Un dels projectes més destacats i ja executats és el del condicionament de la CV-557 des de l’A7 fins al pont de ferro de Gavarda, millorant el traçat, les interseccions i la seguretat vial. Amb un pressupost d’1.250.000 euros, s’ha eixamplat la via, que ha passat de 6 a 10 metres, la qual cosa suposa una notable millora respecte a la seguretat, ja que garanteix l’accés als diferents camins i al propi poble des d’Antella i Càrcer. “L’esperit que ha de guiar la nostra actuació és el de garantir la seguretat, tant de la circulació dels vehicles com dels vianants”, assenyala el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Així mateix, l’àrea de Carreteres i Infraestructures ha executat altres accions en la comarca dirigides fonamentalment a l’asfaltat de trams, com el reforç del ferm en la carretera CV-525 entre Alginet i Algemesí, així com al condicionament de vies, com s’ha fet en la CV-422 entre Llombai, Real i Montroi, en la qual a més de reforçar el ferm s’ha millorat el drenatge, així com la senyalització i l’abalisament.

A aquestes accions ja executades se sumen altres actuacions planejades per l’àrea en vies de la comarca, algunes de gran envergadura, com la rehabilitació estructural del pont Alfonso XIII en la CV-509 entre Fortaleny i Sueca, en la qual s’inclou una via per a vianants i ciclistes, amb un pressupost de més d’1.300.000 euros; la realització d’una travessia i una glorieta en la CV-505 a l’entorn del polígon industrial de la carretera d’Albalat a Alzira, amb una inversió de prop de 2,4 milions d’euros; i l’adequació de l’accés a Alfarp de la CV-520, així com la connexió per a vianants i ciclistes entre Alfarp i Llombai.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here