Dificultats de circulació en quatre carreteres de les comarques pels problemes que encara provoca la neu

0
469
Carretera nevada 2
La neu s'acumula encara a diverses carreteres secundàries

Este matí de dimecres tres carreteres de la Vall d’Albaida i una de la Canal de Navarrés encara tenen problemes de circulació a causa de la neu acumulada els últims dies. Es tracta a la Vall de les carreteres CV-660 a Fontanars dels Alforins entre els quilòmetres 0 i 16, la CV-665 a Ontinyent entre els quilòmetres 1 i 7, i la CV-657 a Ontinyent entre els quilòmetres 0 i 8; pel que fa a la Canal de Navarrés es tracta de la CV-590 a Énguera entre els quilòmetres 0 i 37.

A més a més a per a hui es preveuen unes temperatures mínimes, segons s’informa des de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que oscil·laran a les tres comarques entre els -4º i els -6º de forma generalitzada fins i tot a localitats com Ontinyent i Xàtiva, mentre que les màximes es preveu que no passen de 8º.

La desplomada de les temperatures serà més acusada a les localitats on no s’ha vist la neu perquè el vent que vindrà de garbí portarà el fred a les nostres comarques de les serres nevades del nord d’Alacant i de Castella-la Manxa. El temps s’espera que estiga nuvolós.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here