Diego Gómez anuncia que no optarà a un tercer mandat a Alzira i no encapçalarà la candidatura de Compromís

0
1960
Diego Gómez, durant la seua compareixença a Alzira.

L’alcalde d’Alzira afirma que «Sempre he dit que dues legislatures són suficients per a enllestir i gestionar projectes polítics que tenen com a objectiu la felicitat de les persones»

Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha anunciat que renuncia a encapçalar la candidatura de Compromís Alzira a les eleccions municipals que tindran lloc el maig de 2023.

Gómez ha estat acompanyat pel grup municipal, la síndica de Compromís a les Corts Valencianes, Papi Robles; el diputat i coordinador de Política de l’Executiva Nacional de Més Compromís, Vicent Marzà; una representació de l’Executiva Local així com de diversos alcaldes de la comarca.

Diego Gómez ha declarat: “Sempre he dit que dues legislatures són suficients per a enllestir i gestionar projectes polítics que tenen com a objectiu la felicitat de les persones. He estat tres legislatures, una a l’oposició i dos al govern, de dedicació plena. Han estat dotze anys molt intensos, sobretot, dos darrers anys i mig, intensos i molt durs. Cal deixar pas i anem a tirar endavant, continuant amb el treball per a fer d’Alzira un riu de futur”.

Des del col·lectiu de Compromís Alzira s’ha manifestat que es troben en procés de configurar la llista electoral «que pretén englobar les diferents realitats de la nostra ciutat. Llista que concorrerà a les eleccions municipals de 2023 després que l’Assemblea local ratificara la proposta de l’Executiva Local de configurar-la per consens i d’haver aprovat una comissió formada per deu persones per a proposar a l’Assemblea la llista».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí