Detinguts a Sagunt fent virolles després de robar un cotxe a La Pobla de Vallbona

0
1883
Caserna de la Policia Local de Sagunt

La Policia Local de Sagunt va detindre el dimecres en el pàrquing del poliesportiu René Marigil tres joves, dos d’ells menors, que pressumptament conduïen de forma temerària y fent virolles amb un vehicle robat en la Pobla de Vallbona.

Dos dels joves van ser detinguts per un pressupmte robatori de vehicle i conducció temerària, i un altre per haver-se escapolit d’un centre de menors. Actualment s’està instruint la diligència en la comissaria local.

La Policia Local de Sagunt va rebre el dimecres un avís del Cos Nacional de Policia en el qual se’ls demanava col·laboració per a muntar controls amb l’objectiu de localitzar un vehicle sostret en el municipi de la Pobla de Vallbona. Mentre es prepara l’operatiu, veïns de Sagunt van alertar els agents municipals per via telefònica que hi habia un vehicle fent virolles en el pàrquing del poliesportiu René Marigil de Sagunt.

Una vegada els agents en l’aparcament, observaren 5 joves al voltant d’un vehicle que es confirma que és el robat a la Pobla de Vallbona.

L’operatiu acaba amb la detenció de 3 dels 5 joves, dos dels quals són menors. A dos d’ells s’els deté per conducció temerària, robatori de vehicle i conducció sense autorització. El tercer va ser detingut per haver-se escapat, presumptament, d’un centre de menors.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here