Detinguts quatre joves per robar 20 mòbils d’una tenda de Sagunt intimidant als treballadors

0
1495

El valor total dels terminals robats ascendeix a més de 12.000 euros, i la policia investiga la localització del cinqué autor dels robatoris

Quatre joves, de 16 i 24 anys han sigut detinguts a Sagunt com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, després de pel que sembla sostraure 20 terminals d’una botiga de telefonia mòbil de la localitat.

Els fets van ocórrer a principis de desembre en un establiment comercial de Sagunt, en el qual van entrar cinc joves en horari comercial, sobre les 11,30h i davant la presència d’empleats i clients, van fracturar els mitjans de seguretat de diversos telèfons mòbils, arribant a sostraure 20 terminals, amb un valor total superior a 12.000 euros.

Els autors van actuar perfectament organitzats, accedint al local amb actitud violenta i desafiadora, intimidant a treballadors i clients. Aquests es van apoderar per força dels mòbils i a continuació van fugir del lloc a la carrera.

La investigació duta a terme per la Policia Nacional ha permés detindre a quatre dels presumptes autors, mentre que continuen les gestions per a localitzar al cinqué implicat. Tots els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, a excepció del menor d’edat que va ser entregat als seus pares, una vegada informada Fiscalia de Menors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here