5 detinguts per furtar productes tèxtils per valor de 60.000 euros d’empreses de la Vall d’Albaida

CaixaBank - MyBox

0
1382
La Guàrdia Civil s'ha apoderat dels productes

Els detinguts realitzaven forats en les parets amb maces i s’apoderaven de peces de temporada i les carregaven en un camió que prèviament havien sostret

En el marc de l’operació ‘Forat 5’ la Guàrdia Civil ha aconseguit detenir a cinc persones per la seua implicació en el robatori amb força de 60.000 euros en productes tèxtils de diverses empreses de la Vall d’Albaida.

Aquest operatiu realitzat per la Guàrdia Civil de Xativa es va iniciar a principis de 2017 davant diferents robatoris en empreses de la Vall d’Albaida. La fase d’explotació d’aquesta operació es va realitzar el passat dia 11 d’abril a Picassent quan agents de la Guàrdia Civil de Xativa van procedir a la detenció de cinc homes d’edats compreses entre els 26 i 35 anys per delictes de robatori amb força en dues empreses d’Agullent i sostració de vehicule a motor a Beneixida.

Els detinguts aconseguien entrar en les dependències de les empreses realitzant forats en les parets amb maces i així apoderar-se de peces tèxtils de temporada. A continuació les carregaven en un camió que prèviament havien sostret en una altra localitat.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció n.3 d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here