Detinguts els autors de l’onada de robatoris de tapes del clavegueram a Sueca

0
948
Els objectes que s'han intervingut a Sueca.

La Policia Local ha enxampat a aquestes persones gràcies a la col·laboració ciutadana

Els autors de l’onada de robatoris de tapes del clavegueram a Sueca han sigut detinguts per la Policia Local del municpi. Fa uns dies, l’Ajuntament i la policia sol·licitaven la col·laboració ciutadana per a identificar als autors que finalment -el dijous passat- han sigut detinguts gràcies a la telefonada d’un veí a la central després d’observar a dues persones intentant sostraure una de les tapes.

Aquestes persones van ser vistes actuan al carrer les Palmeres i posteriorment van fugir corrent del lloc, i gràcies també al seguiment i dispositiu muntat a este efecte per la Policia Local des de fa setmanes, els agents van poder detindre als autors al carrer Carrasquer.

En el moment de la detenció, la Policia Local els va interceptar embornals de diferents mesures, bolardos i eines per a la seua sostracció. Els autors d’esta onada de robatoris, veïns de Sueca, que actuaven a peu, han sigut sotmesos ja a un judici ràpid i condemnats a la pena corresponent per un delicte de furt continuat.

“Des que es van iniciar estos robatoris, la Policia Local ha treballat de manera coordinada amb la Guàrdia Civil en un dispositiu per a poder detindre els autors. Gràcies també a la col·laboració ciutadana, finalment ha sigut possible i els responsables han sigut penalment sancionats ja. De nou, la nostra Policia Local demostra el seu compromís total amb el benestar de la ciutadania”, ha explicat Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here