Detinguts a Sagunt dos menors de 15 i de 17 anys acusats de robar en sis bars

0
818
El jove va ser detingut per agents de la Policia Nacional.

Accedien als locals a altes hores de la matinada i una vegada dins fracturaven les màquines escurabutxaques; per fugir de vegades ho feien amb un ciclomotor amb un tub d’escapament que feia molt de soroll

Dos menors de 15 i 17 anys han sigut deginguts per la Policia Nacional com a presumptes autors de sis robatoris amb força comesos en bars als quals accedien a altes hores de la matinada forçant la persiana o porta i una vegada dins fracturaven les màquines escurabutxaques i s’apoderaven de la recaptació, que en alguna ocasió va ser d’uns 1.000 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies d’una sèrie de robatoris que s’havien produït en bars de Sagunt durant el mes de març, en els quals després d’accedir al seu interior fracturaven les màquines escurabutxaques per a apoderar-se dels diners.

Durant les investigacions els agents van esbrinar, gràcies a la col·laboració ciutadana, que els sospitosos eren joves i que fugien en un ciclomotor que ocasionava molt de soroll.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que els robatoris es cometien a altes hores de la matinada i que pel que sembla accedien als locals fracturant les portes, finestres o persianes i que una vegada dins forçaven les màquines recreatives o escurabutxaques per a apoderar-se de la recaptació, per a a continuació fugir en un ciclomotor o a peu.

Una de les nits una patrulla de seguretat ciutadana va identificar a dos joves que circulaven en un ciclomotor que en adonar-se de la presència policial van llançar un objecte davall d’un cotxe, que va resultar ser un calcetí ple de monedes, així com després de realitzar-los un escorcoll superficial els van localitzar més diners. El total ascendia a uns 330 euros.

Els agents tenien coneixement que aqueixa mateixa nit s’havia comés un robatori en un bar pròxim i que les característiques físiques dels joves podrien coincidir amb les aportades a la Sala del 091, però al no estar gens clar i que alhora eren coneixedors que els companys de policia judicial tenien oberta una investigació van transmetre la informació.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos que després de presentar-se en dependències policials al costat dels seus pares, van ser detinguts com a presumptes autors de sis robatoris amb força en bars de Sagunt durant el mes de març.

Els detinguts, després de ser sentits en exploració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per a això siguen requerits, així com entregats als seus pares.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí