Un detingut prop de Xàtiva per falsificar sabatilles d’una coneguda marca esportiva

CaixaBank - MyBox

0
1791
S'han intervingut més de 80 sabatilles

La Guàrdia Civil ha intervingut al detingut 80 sabatilles que es compraven sense marca i després es col·locava la imatge de la famosa roba esportiva

La Guàrdia Civil Xátiva va tenir coneixement através d’una denúncia interposada pels representants legals d’una famosa marca esportiva de la possible venda de calçat falsificat en una localitat propera a la població de Xátiva.

Per açò, es va iniciar l’operació ‘Planxa 2’ per part de la Guàrdia Civil de Beniganim i Ontinyent pertanyents a la companyia de Xátiva, a fi de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Imatge dels logotips falsificats

Fruit dels dispositius establits i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu es va poder confirmar que una persona oferia calçat d’una marca comercialment coneguda per sota del valor de mercat en un establiment d’una localitat propera a Xátiva.

La fase d’explotació d’aquesta operació es va realitzar el dia 27 de març, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 56 anys d’edat i nacionalitat espanyola per un delicte contra la propietat industrial.

Està persona adquiria en el mercat sabatilles sense cap tipus de marca, amb aspecte exterior i colors similars a les sabatilles li la marca denunciant per a la seua posterior falsificació i venda.

Els agents han intervingut més de 80 peces de calçat d’origen il·lícit que eren falsificades per a la seua posterior venda en establiments.

Amb aquestes actuacions es pretén eradicar el comerç il·legal de productes sostrets que interfereixen en el correcte funcionament dels llocs establits legalment. Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.1 d’ Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here