Detingut un home per estafar més de 60.000 € a treballadors i a agricultors amb la recollida de taronja a la Ribera

0
802

La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut a un home de 42 anys per delictes d’estafa i contra el dret dels treballadors

Un home de 42 anys ha sigut detingut per la Guàrdia Civil de Sueca acusat d’haver estafat 60.000 euros a treballadors i a agricultors de taronja de la Ribera Alta i Baixa. L’institut explica que a inicis d’abril, després de rebre diverses denúncies de treballadors que després d’haver fet la collita no van rebre els seus sous.

Alhora la Guàrdia Civil, després de realitzar diverses labors d’investigació i contactar amb diversos agricultors i altres persones relacionades en la compra venda de taronges, es apunten  que el detingut amb ànim de l’engany, en cap moment tenia la intenció de pagar, ni als treballadors ni als agricultors, ja que la compra del producte, les despeses de recol·lecció i el transport li suposava una despesa d’uns 3.5 euros de mitjana i ell venia a 1.31 euros de mitjana. Al seu torn varis dels treballadors concorrent ser estrangers no havien sigut donats d’alta amb contractes en la seguretat social.

Davant esta situació se li imputa un delicte d’estafa en l’àmbit de les explotacions agrícoles de taronges, sent venudes en dos magatzems de Corbera i Sueca per quantitat total de 627.958 quilograms de taronges ascendint al benefici econòmic de 62.457 euros. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de primera Instància i Instrucció de Sueca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí