Detingut un home de 70 anys amb problemes mentals que s’havia atrinxerat amb un ganivet a sa casa a Carcaixent

0
1215
Imatge de l'actuació de la Guàrdia Civil a Carcaixent

La Guàrdia Civil va negociar amb la persona que portava diversos dies sense prendre’s la medicació per la seua malaltia que li impedeix actuar amb lucidesa

Un home de 70 anys amb una malaltia es va atrinxerar el passat divendres a la seua vivenda a Carcaixent amb un  arma blanca, fet que va requerir de l’actuació de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

Segons s’explica des de la Guàrdia Civil es va tindre coneixement sobre les 13:00 hores dels fets, després de personar-se en les dependències oficials el germà del detingut, per a comunicar que el seu germà té una greu malaltia mental i porta diversos dies sense prendre’s la medicació necessària per a la seua malaltia. Esta persona, segos el germà, havia tingut un brot d’aquesta malatía i s’havia atrinxerat amb un ganivet de gran grandària al seu habitatge.

Per tot açò, la Guàrdia Civil amb Policia Local es van personar en l’habitatge, comprovant que està persona es trobava amb un ganivet i bastant alterat.
Fruit de les gestions efectuades per l’agents per a poder convèncer a aquest individu que es mostrava en tot moment molt violent, arribant fins i tot a agredir als agents amb el ganivet. Es va poder convèncer perquè es lliurara, després de diverses hores de negociació i forcejaments.

El detingut és intervingut per personal sanitari per a poder calmar-ho i ser poder ser traslladat a la Unitat de Psiquiatria on queda ingressat. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats d’Instrucció n.5 d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here