Detingut un home a Sagunt per agredir a la seua parella, emmordassar-la i amenaçar amb matar a la seua filla

0
571
Caserna de la Policia Local de Sagunt.

Una patrulla de la Policia Local es va presentar immediatament en el domicili després d’una telefonada al 112 que va fer la filla de l’agredida en sentir les veus d’auxili de la seua mare des de l’interior de l’habitatge

Agents de la Policia Local i de la Policia Nacional de Sagunt van procedir a la detenció d’un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola, per agredir presumptament una dona de 50 anys, en el seu domicili del Port de Sagunt. El succés va ocórrer fa més d’una setmana, però ha sigut fet públic hui per part de la Policia Local.

Una telefonada al 112 efectuada per la filla de la víctima, després de sentir els crits de la seua mare que procedien de l’interior de l’habitatge demanant auxili, que no entrara i que avisara la policia, va posar en escac els agents de la Policia Local, que en escassos dos minuts es van presentar en el domicili.

Els agents van trobar en el lloc dels fets la víctima lligada, amb brides als peus i a les mans, emmordassada, seminua, amb lesions al cap i el domicili regirat íntegrament.

Segons el testimoni de la víctima, esta va ser emmanillada i colpejada pel seu agressor, dos hores abans, a més d’amenaçar-la amb matar la seua filla quan esta arribara a la casa. Després de personar-se, en primera instància, una patrulla de la Policia Local, instants després van acudir més patrulles de tots dos cossos que van actuar conjuntament.

Els agents van procedir a la detenció de l’home, en el mateix habitatge en el qual va cometre l’agressió. També es va procedir al trasllat de la víctima pels servicis sanitaris.

Després, la Policia Nacional va instruir les corresponents diligències i l’agressor va passar a la disposició del jutjat d’instrucció, que va decretar la seua entrada a la presó.

La delegació d’Igualtat informa que qualsevol persona que sospite d’un cas de violència té el deure ciutadà de telefonar al 016 o al telèfon d’emergències, el 112, i comunicar-ho.

Així mateix, el departament recorda que el Servei d’Atenció a les Dones, en l’Àrea d’Igualtat, es realitza de manera presencial els dimarts, dijous i divendres, amb cita prèvia a través del número 96.265.58.89 (de 8.00 a 15.00 hores), del WhatsApp 607.24.83.63 (de 8.00 a 19.30 hores) o bé per via telemàtica en dona@aytosagunto.es

A més, des de l’Àrea d’Igualtat recorden que si alguna dona es troba en una situació d’emergència greu pot cridar al Centre Coordinador d’Emergències 112. Si ha sigut víctima d’una agressió i necessita protecció, pot telefonar a la Policia Nacional, al 091 o al 96.267.00.91; a la Policia Local, al 092 o al 96.265.54.84; o a la Guàrdia Civil, al 062.

Finalment, si la persona necessita ajuda urgent també pot posar-se en contacte amb el CENTRE DONA 24 HORES de la Generalitat Valenciana a través del 900 580 888, o bé telefonar al 016. La telefonada no queda registrada en la factura ni en el dispositiu mòbil, encara que es recorda que sí que cal esborrar el registre de telefonades del terminal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí