Detingut un home a Sueca per maltractar a la seua dona i filles, i haver-les tancat a casa durant dies

0
2303
Cotxe de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Sueca ha procedit a la detenció d’un home de 40 anys per delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, trencament de condemna i delicte contra la llibertat

Un home va ser detingut a Sueca el passat 1 d’abril per la Guàrdia Civil desp´res de tindre una alerta de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sueca i una testimoni anònim per un presumpte delicte de violència de gènere. La testimoni, va presenciar una gran discussió entre la parella, veient com el detingut agredia i insultava fortament a la dona i a les seues filles.

L’institut armat va fer les comprovacions de que la víctima té un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció, i que aquest l’ha deixat a Ciudad Real, no portant-lo damunt amb ella per a no crear cap mena d’alarma.

Per tot això els agents encarregats de la protecció de mates de VIOGEN, es desplacen al domicili on resideix la víctima amb el seu presumpte agressor i filles, observant com la dona i les menors trauen precipitadament embalums, possiblement de roba, carregant-los ràpidament en una furgoneta i comentant que se n’anava a Ciudad Real i que està a Sueca per a recollir a la seua filla major. Moment en què la filla major del matrimoni, comença a tremolar i plorar. Els agents allí actuants després de comprovar que el marit no es troba en el lloc, la filla comença a relatar que, estaven fugint del seu pare perquè portaven dies tancades sense poder eixir al carrer.

La víctima relata que dissabte passat va tindre una forta discussió i va ser agredida pel seu marit mostrant una lesió a causa dels colps, a més de que e també va agredir a dues de les seues filles.

Una vegada, protegides les mates dels fets descrits anteriorment. La Guàrdia Civil de Sueca es trasllada fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets un home de 40 anys pels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, delicte de trencament de condemna i delicte contra la llibertat.

Víctima i filles després d’oferir-li assistència mèdica, són traslladades per agent al Centre de Salut de Sueca perquè siguen reconegudes i aportar-los ajuda psicològica.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here